Добре дошли!

Запишете се за бюлетин за да получавате ексклозивни отстъпки!

Количка

0 артикула

Акордеонни категории

Начало връзка с нас

връзка с нас

Как да постъпите, когато попаднете в ситуация, когато трябва да върнете продукт

Пазаруването по интернет вече съвсем успешно замества ходенето по магазините. Успоредно с развиването на интернет, подобряването на мобилните технологии и устройства, много добре се развиват и сайтовете, предлагащи услуги, които спестяват време и усилия, особено в ежедневие, в което трябва да се свършат максимално много задачи.

Прочети още →

Видовете работни обувки

Работните обувки на територията на Европа се подчиняват на определени стандарти, които са приети и в България, откакто страната стана членка на Европейския съюз.

Прочети още →

Какви са правата на потребителите в интернет

С развитието на модерните технологии пазаруването от онлайн магазини днес се е превърнало в неизменна част от ежедневието ни, тъй като е значително по-лесно и ни спестява много време и средства. Малка част от потребителите обаче са наясно какви точно са правата им като купувачи и започват да се интересуват от тях едва когато им се наложи да ги защитават. За това в тази статия ще се постараем да ви обясним на общодостъпен език какви са възможностите ви при търговия в интернет съгласно "Закона за защита на потребителите".

Прочети още →

За размерите на облеклата при пазаруване онлайн

Онлайн магазините дават възможност на потребителите днес да пазаруват много по-лесно, удобно и евтино, без дори да е нужно да напускат своята зона на комфорт – така могат да се купуват стоки и услуги по всяко време на денонощието и от всяка една точка на света. Това е и основната причина, поради която всяка година нараства процентът на хората в България, които предпочитат именно онлайн пазаруването.

Прочети още →

Защо замяната на продукт е за сметка на клиента

Защо замяната на продукт е за сметка на клиента

 

Често наши клиенти задават въпроси, свързани с доставката, връщането или замяната на даден продукт. Ето защо, в тази статия ще ви запознаем с някои правила за подмяна, замяна на продукти от онлайн магазина на ДИЯГАЗ.

 

Обръщаме ви внимание, че ако в коментара към поръчката не е посочен изрично цвят, вид и размер на продукта, Дия Газ не носи отговорност за грешката. Всички налични размери и цветове са на разположение на клиента и ще ги намерите в каталога ни с подробно описание на всеки продукт. При нужда от повече информация винаги можете да ни се обадите или да направите запитване. Ние с радост ще ви отговорим.

 
Прочети още →

ПАЗАРУВАНЕ В ИНТЕРНЕТ

Какво трябва да се има предвид при покупка в интернет

 

Покупката през интернет е лесна и удобна. Заедно с плюсовете на онлайн пазаруването, има и моменти на които трябва да обърнете внимание при пазаруване в интернет магазин.

 
Прочети още →
Страница 1 от 1
«1»