Добре дошли!

Запишете се за бюлетин за да получавате ексклозивни отстъпки!

Количка

0 артикула

Акордеонни категории

Вижте всички статии

Защо замяната на продукт е за сметка на клиента

Съветваме преди да поръчате – внимателно избирайте продукта. Тъй като при дребно недоглеждане на размера, цвета и даже бройката ще се наложи да искате замяна, при която връщането и цената на транспортната услуга ще е за ваша сметка.

 

Също така, препоръчваме в коментарите за поръчка да оставяте препратки към друг продукт, който бихте предпочели като алтернативен вариант при замяна. Ако посочените от вас продукти не са в наличност, то ние веднага ще ги заменим с този вариант и така ще се избегне дългото чакане на пратката в случай, че е станала грешка.

Правила за замяна на стоки

Замяната на продукт, закупен чрез rabotnoobleklo.eu, се извършва при Условията и цените за доставка, посочени в сайта и е валидна при удовлетворяването им. Изискването за замяна на стоката подлежи на удовлетворяване в рамките на един месец от датата на получаване на доставката на стоките и се извършва в рамките на правилата, посочени по-горе. В случай, че замяна на стоката не е възможна поради изчерпана наличност, спряно производство, то продуктът може да бъде върнат, сумата за него възстановена, но обратната доставка по връщането на продукта е за сметка на купувача.

Какви претенции за връщане на продукта може да предяви купувача?

  1. Дефект на продукта.

  2. Несъответствие на размера, цвета или модела.

В случай, че претенцията е основателна, тя може да бъде изпълнена по следния начин:

  1. Ремонт или замяна на стоката.

  2. Възстановяване на платената сума.

Връщането и замяната на закупената стока може да се осъществи при спазване на следните условия:

  1. Търговският вид на стоката да не е повреден (стоката не е скъсана, смачкана, надраскана, носена, прана, гладена);

  2. Продуктът е със запазен етикет с касова бележка;

  3. Транспортните разходи за връщане или замяна на стоката са за сметка на клиента.

 

ДИЯ ГАЗ не носи отговорност при забавяне на пратката поради причини, идващи от куриерската фирма. В случай, че нямаме възможност да ви осигурим желания артикул или очакваме поръчката да се забави, вие ще бъдете информирани по телефон или e-mail за възможностите за предоставяне на алтернативни артикули, които са в наличност.

 

За съжаление, ситуациите със замяна на стоките се случват. Причините може да са различни: неправилно избран размер, неправилно подбран цвят или модел дреха от страна на клиента, продавачът да е дал непълна информация за продукта или стоката има дефект, а понякога има и проблеми със самата доставка. За предявяване на замяната ние не оскъпяваме продукта, а точно обратното - вие поемате транспортните разходи по връщането, а ние заплащаме повторната доставка към вас - клиентите.


 

Телефон за предявяване на рекламации 044622884

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари