Добре дошли!

Запишете се за бюлетин за да получавате ексклозивни отстъпки!

Количка

0 артикула

Акордеонни категории

Вижте всички статии

Как да постъпите, когато попаднете в ситуация, когато трябва да върнете продукт

Пазаруването по интернет вече съвсем успешно замества ходенето по магазините. Успоредно с развиването на интернет, подобряването на мобилните технологии и устройства, много добре се развиват и сайтовете, предлагащи услуги, които спестяват време и усилия, особено в ежедневие, в което трябва да се свършат максимално много задачи.

И въпреки че удобството да се пазарува по интернет безспорно е наистина голямо, може да изпаднете в определени ситуации, в които е добре да знаете как да постъпите. Дори и в магазина съществуват стоки, които може да имат някакъв фабричен дефект, нещо дребно, което може да се види след по-обстоен преглед на стоката. Също така има и известна възможност дрехата да не ви стане, заради по-специфичния модел.

Относно връщане на стока при наличие на някакъв дефект, си има законови рамки, които трябва да се спазват. Те обикновено изрично са описани на самия сайт и са свързани с определен срок след получаване на продукта, с неговата опаковка и състояние. При вторият случай, когато искате да върнете стока, която не ви е станала като размер, разбира се имате възможност за замяна на продукта с подходящ за вас, но според рамките на закона, нямате право да искате възстановяване на сумата, както и транспортните разходи са за ваша сметка. Все пак някои сайтове са преценили, че могат да предложат и тази опция като вариант.

Когато става въпрос за купуването и поръчването на дрехи по интернет, е желателно да запишете точните мерки - колко сантиметра е ханшът и гръдната обиколка, защото така най-точно може да се прецени кой размер ще е вашия.

Ако все пак вие желаете да върнете продукта, тъй като някоя от мерките не ви пасва добре, което е възможно, ако не са били посочени в сантиметри, то ето какво трябва да направите, когато посещавате конкретно нашия сайт: при получаване на пратката, тя обикновено е придружена с формуляр за връщане на артикула при евентуален проблем. Желателно е да попълните този формуляр, ако в конкретния случай има някакво разминаване заради модела, на който сте се спрели и не ви стои по начина, по който желаете. В бланката посочвате вашите имена, телефонен номер, номер на поръчката, адрес за доставка и конкретните размери на продукта, който желаете да бъде заменен. Ако желаете да ви бъдат възстановени парите, тогава посочвате офис на еконт или банкова сметка.

Продукта за връщане го изпращате на следния дрес: град Сливен, Промишлена зона. Ако е до офис на еконт, адреса е: град Сливен, ул. Самуиловско шосе 1А, за rabotnoobleklo.eu, телефон 0876369000. След получаване на продукта, ние го заменяме или възстановяваме сумата за период от максимум три дни. Транспортните разходи в този случай са за сметка на клиента, и заради това свое коректно отношение, той получава същото от нас под формата на замяна на продукта с размер, който да отговоря на изискваният му или възстановяване на сумата, която е заплатил. Когато човек има правилно отношение към нещата, когато е наясно със своите права и задължения като клиент и потребител, ще избегне различни неприятни ситуации и недоразумения, а насреща си ще получи коректност и любезно обслужване.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари