медицинско работно облекло

Осигурете си комфорт на работното място

Дата: 23 Яну 2017

Когато смятаме да бъдем професионалисти в дадена област, то има доста аспекти, на които е необходимо да обърнем внимание. Но като оставим настрана необходимостта от съответното образование и важни качества, има го и моментът, че се налага да се съобразяваме с определени правила, които са наложени от самите компании.

Прочети още →

Цветовете в работните облекла

Дата: 16 Юли 2015

Цветовете в работните облекла

 

Хората още в древността са вярвали, че цветовете притежават магическа сила. Поради това са ги използвали за лечение на различни заболявания. Ако се сравни работното облекло няколко десетилетия назад с модерните модели, които се произвеждат сега, може да се види, че дизайнерите днес се опитваме да направим облекла, съчетаващи в себе си функционалност, удобство, но и красота. Неизменно правило при някои видове работни облекла (в строителството, при заваряване, машиностроене и т.н.) е използването на определена цветова гама, тъй като при работа в опасни условия и места човек трябва да бъде забележим. Такива цветове са оранжево, жълто и червено в комбинация с други цветове в дрехите на работещите.

 

Прочети още →

Какъв размер носим и как се вземат мерки

Дата: 10 Май 2015

Когато сте харесали някои от облеклата ни, които са далеч от вас и нямате възможност да ги пробвате, можете да ползвате инструкцията, която сме разработили и ще ви помогне почти без грешка да вземете размер за желаната дреха. Стараем се да сте максимално удовлетворени от избора си.

Прочети още →

медицинско работно облекло

Дата: 04 Апр 2015

Работно облекло за медицински сестри , доктори , санитари , куненски работници , училища и детски градини

Дрехите за доктори, медицински сестри ,и др.трябва да отговарят на високи стандарти, така че да могат да издържат на тежките условия на работа в тежък работен ден в здравеопазването. По тази причина, трябва да използвате дрехи, които са се доказали на практика. Медицинските униформи  трябва да имат висока функционалност, лесни за почистване и не на последно място се характеризират с атрактивен дизайн. Важно е също така, че да се чувствате комфортно в работното си облекло.

Висока функционалност

Висока функционалност предполага, че туники, панталони, престтилки са изработени от трайни тъкани.Трябва да знаете, че съставът на платовете е  от  полиестер и памук или само от 100% памук. Дрехи от тези материали са меки при допир с кожата и трайни в същото време. Така медицинските работници , дори и да работят в стресова среда , комфортът от носенето на нашите униформи ще създава усещане , все едно са си с у дома - със своите най - удобни дрехи.Също така, има смисъл Вашите работни униформи да са с много джобове, в  които да се съхраняват множество принадлежности. По този начин, химикалки, бележници и друго работно оборудване са винаги под ръка.

Важно Хигиена

Тъй като хигиената на работното облекло в здравеопазването е от решаващо значение за вас, тъканта трябва да не за държа петна или те да се  отстраняват дори и при ниски температури от 30 до 40 ° С . Нашите медицински тъкани позволяват дори при силно замърсяване и петна . те да могат да бъдат отстранени безпроблемно при всяко пране.

Прочети още →
«1» Страница 1 от 1

Нови продукти

Къса престилка за сервиране FAGEO, Черна

Къса престилка за сервиране FAGEO, Черна

-10%
Цена: 4.48лв.
Каталожна цена: 4.98лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 4.48лв.
Каталожна цена: 4.98лв.
Отстъпка: 0.50лв. (10.00%)

Най-продавани

НИТРИЛНИ РЪКАВИЦИ - STARLINE

Ръкавици за еднократна употреба B-wolf , Pulse нитрилни

-10%
Цена: 0.11лв.
Каталожна цена: 0.12лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 0.11лв.
Каталожна цена: 0.12лв.
Отстъпка: 0.01лв. (10.00%)
РЪКАВИЦИ ЛАТЕКС - STARLINE

РЪКАВИЦИ ЛАТЕКС - SENSE

-10%
Цена: 0.09лв.
Каталожна цена: 0.10лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 0.09лв.
Каталожна цена: 0.10лв.
Отстъпка: 0.01лв. (10.00%)
Върни До Горе